Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/www/dynamic/uv.ro/bancurinoi.uv.ro/public_html/wp-includes/cache.php on line 35 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/www/dynamic/uv.ro/bancurinoi.uv.ro/public_html/wp-includes/query.php on line 15 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/www/dynamic/uv.ro/bancurinoi.uv.ro/public_html/wp-includes/theme.php on line 504 Bancuri Noi» Blog Archive
bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online Pe HaiSaRadem.ro vei gasi bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online. Nu ne crede pe cuvant, intra pe HaiSaRadem.ro ca sa te convingi.


18
Nov

Un taran a taiat lemne din padure si a pus pe caruta cu varf si indesat. Dupa aceea s-a pus cu bataia pe cal, care abia putea urni caruta. La un moment dat calul se intoarce brusc si se rasteste la taran:
- Ba, tu ma mai bati mult pe mine?
Cand taranul auzi ca un cal poate vorbi, o rupse la fuga, cu tot cu cainele sau alaturi. Obositi dupa atata fuga se oprira intr-o poienita sa-si traga sufletul.
Dintr-o data cainele zise:
- Bai tarane ce m-am speriat cand am auzit ca vorbeste calul ala!

No Comments

No comments yet.

LEAVE A COMMENT

Comments RSS Feed   TrackBack URL