Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/www/dynamic/uv.ro/bancurinoi.uv.ro/public_html/wp-includes/cache.php on line 35 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/www/dynamic/uv.ro/bancurinoi.uv.ro/public_html/wp-includes/query.php on line 15 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/www/dynamic/uv.ro/bancurinoi.uv.ro/public_html/wp-includes/theme.php on line 504 Bancuri Noi» Blog Archive
BluePink BluePink
XHost
Servere virtuale de la 20 eur / luna. Servere dedicate de la 100 eur / luna - servicii de administrare si monitorizare incluse. Colocare servere si echipamente de la 75 eur / luna. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.


20
Nov

Ion se duce pentru prima data in oras.Inainte da a-si termina treburile, el vede o placa mare pe care scria cu litere mari: ”GRADINA ZOOLOGICA”. Vru sa afle ce este acolo, asa ca hotari sa intre. Dupa cateva ore el iese foarte satisfacut din acel loc. Isi rezolva treburile se se-ntoarce acasa. Nevasta-sa si prietena acesteia il intreaba:
- Cun o fo’ Ioane?
- O fo’ cum o fo’ , dar sa vedeti voi Gradina Zoologica.
- Ce ii aia?
- E un loc asa… mare unde’s tot felul de animale.
- Ce animale?
- Pai de exemplu, zebra.
- Cum ii zebra?
- Pai… cum sa va spui io, stiti magarul lu’ Vasile?
- Da.
- Pai zebra ii ca magaru lu’ Vasile, doar ca pe tot corpul are cate o dunga neagra, si cate una alba. Dar sa vedeti voi girafa.
- Cum ii girafa?
- Cum sa va spui io… stiti magaru lu’ Vasile?
- Il stiiiim.
- Ei, girafa e ca magaru lu’ Vasile, numai ca are niste picioare de 2 metri si un gat de tri. Dar sa vedeti voi maimuta.
- Cum ii maimuta?
- Cum sa va spui io… stiti magaru lu’ Vasile?
- Il stiiiim, il stim!
- Ei, ghini, maimuta nu seamana de loc cu el!

No Comments

No comments yet.

LEAVE A COMMENT

Comments RSS Feed   TrackBack URL