Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/www/dynamic/uv.ro/bancurinoi.uv.ro/public_html/wp-includes/cache.php on line 35 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/www/dynamic/uv.ro/bancurinoi.uv.ro/public_html/wp-includes/query.php on line 15 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/www/dynamic/uv.ro/bancurinoi.uv.ro/public_html/wp-includes/theme.php on line 504 Bancuri Noi» Blog Archive
BluePink BluePink
XHost
Oferim servicii de instalare, configurare si monitorizare servere linux (router, firewall, dns, web, email, baze de date, aplicatii, server de backup, domain controller, share de retea) de la 50 eur / instalare. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.


21
Nov

Un ardelean, un oltean si un moldovean stateau in sala de asteptare a unei maternitati. La un moment dat, se stinge lampa si ca un facut toate damele lor nasc dintr-odata. Dupa ce vine curentul, apare moasa si zice:
- Va rog sa ne scuzati, dar, in zarva care a fost pe intuneric, s-au schimbat copii si trebuie sa apelam la intelegerea si spritul dv. practic in a identifica copiii cui apartin. Asa ca, domnule, ii spune ardeleanului, va rog sa poftiti si sa ne spuneti care credeti ca e al dv.?
Ardeleanul intra si se uita la copii.
- Asta-i, spune el, aratind spre un copil care era negru.
- Cum, domnule, chiar asta credeti ca e al dv.? De ce nu luati pe unul din cei doi albi?
- Dar ce? Credeti ca imi trebuie un moldovean sau un oltean?

No Comments

No comments yet.

LEAVE A COMMENT

Comments RSS Feed   TrackBack URL