Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/www/dynamic/uv.ro/bancurinoi.uv.ro/public_html/wp-includes/cache.php on line 35 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/www/dynamic/uv.ro/bancurinoi.uv.ro/public_html/wp-includes/query.php on line 15 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/www/dynamic/uv.ro/bancurinoi.uv.ro/public_html/wp-includes/theme.php on line 504 Bancuri Noi» Blog Archive
BluePink BluePink
XHost
Oferim servicii de instalare, configurare si monitorizare servere linux (router, firewall, dns, web, email, baze de date, aplicatii, server de backup, domain controller, share de retea) de la 50 eur / instalare. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.


28
Apr

O tipa blonda, superba, la volanul unei masini si mai superbe, opreste la semafor. Apare “aurolacul” de zona si-i cere o tigare. Blonda i-o ofera imediat ca sa scape de el. Intre timp, se pune de verde si tipa pleaca in tromba. La urmatorul semafor, in mod ciudat, acelasi individ:
- Doamna, da-mi si un foc.
Tipa ii da bricheta cu totul, ca sa-l vada plecat de linga portiera si porneste mai departe. La al treilea semafor, acelasi individ (spre exasperarea blondei):
- Doamna, ai fost o dama buna cu mine asa ca, daca-mi dai 1 leu, te invat sa iesi din giratoriu.

No Comments

No comments yet.

LEAVE A COMMENT

Comments RSS Feed   TrackBack URL